Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) обяви старта на

...
Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) обяви старта на
Коментари Харесай

Стартира седмото издание на лидерската академия „Успяваме в България“

Съветът на дамите в бизнеса в България (СЖББ) обяви старта на записването за присъединяване в седмото подред издание на Лидерска академия „ Успяваме в България “. Програмата е една от емблематичните начинания на Съвета и съставлява серия от образования, ориентирана към дами на междинни мениджърски позиции от корпоративния свят и такива, които управляват личен бизнес, подготвяйки ги за идващите стъпки в професионалното им развиване. Обученията са изцяло безвъзмездни, с помощта на компаните-членове на Съвета, и са приспособени към новата действителност. 

Над 200 млади дами са минали образование досега в досегашните издания на академията. " Приветствам всички дами, които желаят да развиват лидерския си капацитет и им предлагам да не изпускат тази опция, тъй като тя ще им помогне да придобият уменията, нужни им за сполучливата бизнес реализация. Лидерската академия „ Успяваме в България “ към този момент се е потвърдила освен като източник на потребни образования и на практика знания, само че и като страхотна мрежа за основаване на скъпи контакти “, показа доктор инж. Боряна Манолова, ръководител на УС на Съвета на дамите в бизнеса в България и основен изпълнителен шеф на Siemens за България и Северна Македония.

Тази година фокусът на Академията е съгласуван с новата действителност, в която действа бизнесът сега. Всички тематики на образованията са приспособени съгласно новата реалност и провокациите, свързани с актуалната обстановката и са пречупени през призмата на придобиване на умения в тази среда. Част от курсовете са планувани да се проведат в присъствена форма, а друга – отдалечено. Местата са лимитирани - в новия випуск ще влязат 40 участнички.

В рамките на еднодневни семинари те ще има възможност да почерпят от знанията и опита на водещи експерти от компаниите-членовете на Съвета, да вземат участие в нови на практика казуси и тематики, да получат скъпи презентационни умения и съвети как да бъдат въздействащи по време на изменящата се бизнес действителност. Тази година шестте модула на Академията ще имат за цел да насърчат инициативността и предприемаческия дух на актуалната жена за разширението на бизнеса й и вдишване на по-големи отговорности.

Всички искащи могат да аплайват за випуск 2020 на инициативата на, като изпратят автобиография и мотивационно писмо до 10.10.2020 година

Лидерската академия „ Успяваме в България “ се осъществя в осъществяване на един от главните цели на Съвета на дамите в бизнеса в България – да предизвиква професионалното развиване на дамите, осигурявайки им благоприятни условия за качествено образование, надграждащо техните професионални пълномощия. Модулите от програмата на Академията, водени от професионални обучители на УниКредит Булбанк и други компании членове на СЖББ, са интерактивни и на практика ориентирани към построяването и развиването на така наречен меки умения на участниците – насърчаване на лидерските умения, предизвикват инициативността и предприемаческия дух на актуалната жена, за по-успешна реализация в професията
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР